?Garagedeur vervangen Nieuwegein2020-11-26T09:27:18+00:00

Garagedeur vervangen Nieuwegein

Sinds 2010 leveren wij geïsoleerde elektrische garagedeuren op maat, garagedeuren van topkwaliteit. Daarnaast monteren wij door geheel Nederland. Wij leveren een aantal verschillende type garagedeuren:

Elektrische garagedeuren
Sectionale garagedeuren / sectionaaldeuren
Automatische garagedeuren
Garagepoorten

In de naam zit verschil, maar in praktijk zijn dit allemaal dezelfde soort deuren. Bij ons kunt u een garagedeur bestellen van het merk Alutech.

Wij hebben verschillende productlijnen:

Alutech S-Line, M-Line, L-Line, Cassette en Openslaande deuren.
Top kwaliteit deuren tegen prijzen uit het middensegment

S-Line Garagedeuren
M-Line Garagedeuren
L-Line Garagedeuren
Cassette Garagedeuren
Openslaande garagedeuren
Garagedeur met loopdeur

Complete sets garagedeuren

Onze deuren worden altijd geleverd als complete sets en zijn direct gereed voor installatie. U kunt uw garagedeur eventueel eenvoudig zelf installeren, maar indien gewenst, monteren wij de deur voor u. Een complete garagedeur set bestaat uit:

  • panelen en geleiderails
  • garagedeur-motor met verlichting
  • 2 draadloze bedieningen (zenders)
  • alle benodigde montagematerialen
  • duidelijke Nederlandtalige montage- en gebruikshandleiding

Een garagedeur-motor krijgt u er dus altijd bij. Natuurlijk kunt u bij ons ook een handbediende garagedeur vinden. Alle modellen zijn naar wens uit te breiden met extra accessoires. Bijvoorbeeld met extra bedieningen, een energiezuinige motor,  een codeklavier of een draadloze muurbediening. Een veel gekozen accessoire is de geruisloze tandriem-aandrijving.

Showroom garagedeuren

Is uw huidige garagedeur kapot en heeft u direct een nieuwe nodig, of wilt u simpelweg eerst uw model bekijken. Dan bent u van harte welkom in onze vestiging in Woerden (op afspraak geopend).

Door de zeer grote voorraad in verschillende modellen (altijd minimaal 200 deuren op voorraad), heeft u een ruime keuze en zijn er meerdere mogelijkheden. Eventueel kunt u dus direct met een nieuwe deur afhalen. Mocht uw gewenste model/kleur niet beschikbaar zijn, dan bestellen wij deze deur voor u, in elke gewenste kleur en afmeting.

Agara Garagedeuren garantie

Op al onze garagedeuren zit garantie. Bij ons ontvangt u tot 10* jaar garantie op de deur, 5 jaar op de aandrijvingen en 6 maanden op de montage (*afhankelijk van het merk garagedeur).

Agara levert en monteert elektrische garagedeuren door geheel Nederland & België. In bijna elke plaats is wel een garagedeur door Agara gemonteerd. Bent u benieuwd naar wie u voorgingen? Bekijk dan onze referenties. Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt in onze verschillende modellen. Bekijk dan direct onze online showroom of kom langs in onze vestiging in Woerden (op afspraak).

Bekijk onze projecten