Automatische garagedeuren

Bij Agara zijn alle deuren automatische garagedeuren. Dat biedt de klant de voordelen die hij verdient. U ontvangt altijd een automatische / elektrische garagedeur. De automatische garagedeur opent verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. De deuren kunnen achter elke garageopening geplaatst worden en bieden een maximale doorrijbreedte. Rondom zijn de deuren optimaal afgedicht.

Voordelen automatische garagedeuren

Automatische garagedeuren bieden vele voordelen. Allereerst zorgen ze voor ruimte besparing in de garage. Het biedt extra comfort. Het levert bovendien geluids- en warmte-isolatie. De sectionaalpoort bestaat uit verschillende panelen die met scharnieren aan elkaar verbonden zijn. De elektrische garagedeur opent daardoor gemakkelijk en heeft geen extra zwenkruimte nodig. Zowel vóór, als in de garage is er geen uitzwenkruimte nodig.
 
Enkele overige voordelen van onze automatische garagedeur:
  • Moderne krachtige onderhoudsvrije motor
  • Inclusief ledverlichting
  • Gratis 2e afstandsbediening
  • Alle montage benodigdheden worden meegeleverd
  • Incl. Inbraakbeveiliging
  • Afwerking van hoge kwaliteit

Montage automatische garagedeuren

Agara Garagedeuren levert en monteert automatische garagedeuren door geheel Nederland. In bijna elke plaats is wel een garagedeur door Agara Garagedeuren gemonteerd. De montage van uw nieuwe garagedeur is door de gemiddeld ervaren klusser, goed te monteren. Mocht u er tijdens de montage niet uitkomen, dan helpen wij u graag telefonisch of ter plaatsen, verder. Indien u dit wenst, monteren wij de garagedeur voor u.

Inbraakbeveiliging en veiligheid

Garagedeuren zijn populaire inbraakplaatsen voor inbrekers. De automatische garagedeuren zijn daardoor standaard voorzien van een veiligheidsfunctie. Door middel van de anti-lift functie is het onmogelijk voor inbrekers om de garagedeuren omhoog te liften.

Automatische garagedeuren bestellen

Wilt u meer weten? U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ook langs komen in onze showroom in Woerden (op afspraak). Of u kunt ons telefonisch bereiken op: 0348 795 128. Wij staan u graag te woord.

Zij gingen u voor

Vakmanschap en zeer netjes de deur geplaatst. Zeer tevreden.... Zeker een aanrader
De deur iets te breed besteld monteur is echte vakman, maakte het netjes op maat, perfect.
Super vakwerk geleverd! heel blij mee en super service!
4 offertes opgevraagd bij verschillende bedrijven, toevallig had mijn buurman 2 huizen verder al een deur besteld. Agara bleek veruit de goedkoopste. Kwaliteit boven verwachting, super tevreden!
Geweldig geholpen, goede service en super aardige monteurs.
Via internet bij Agara garagedeuren gekomen, onze nieuwe deur besteld en later nog 2 laten plaatsen. Eén en al lof.
Complimenten voor de adequate afhandeling en (de)montage van de deur. Hij is nog fraaier dan verwacht! En een prima vakman die de oude heeft gesloopt en de nieuwe heeft geplaatst in één dagdeel. Bovendien nog een aardige vent ook.
ben echt tevreden over de service en van jullie bedrijf. kwaliteit van de deur is gewoon super en ben absoluut tevreden. volgende keer bel ik jullie zeker weer. Montage ook vaklui! dikke 10!
Via internet de deur bij jullie besteld, Nathan heeft veel ervaring en ons juist geadviseerd, wij hebben hem zelf geplaatst, past perfect.
Garagedeur besteld bij Agara, ik kwam er niet helemaal uit, omdat ik het nog nooit eerder gemonteerd had. Gebeld en duidelijk advies gekregen, daarna was het zo klaar. Top!