Elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Agara levert al elektrische garagedeuren sinds 2011 aan particulieren en bedrijven. De deuren zijn áltijd geïsoleerd en van hoge kwaliteit. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende elektrische garagedeuren. Deze garagedeuren kunnen voor u op maat gemaakt worden. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunnen wij u hier deskundig advies over geven.
 
Maak het uzelf gemakkelijk door niet meer uit te hoeven stappen om uw garagedeur open te doen. Onze sectionale garagedeuren zorgen voor uw gemak. De garagedeur wordt namelijk elektrisch bediend. Met één druk op de knop opent u uw elektrische garagedeur  vanuit de auto tijdens het aanrijden.  

Modellen elektrische garagedeuren

Er zijn vier verschillende elektrische garagedeuren die passen bij uw wens. U kunt kiezen uit de volgende modellen: Al deze automatische garagedeuren zijn sectionale garagedeuren, ofwel sectionaalpoorten. Het is een garagedeur met hoge kwaliteit horizontale panelen. De vlakke panelen nemen weinig ruimte in beslag, omdat ze via het plafond naar binnen lopen.  

Voordelen elektrische garagedeuren

Sectionaaldeuren bieden vele voordelen. Het zorgt voor ruimtebesparing in de garage. Het biedt extra comfort. Het levert bovendien geluids- en warmte-isolatie. De sectionaalpoort bestaat uit verschillende vlakke panelen die met scharnieren aan elkaar verbonden zijn. De elektrische garagedeur opent daardoor gemakkelijk en heeft geen extra zwenkruimte nodig. Zowel vóór, als in de garage is er geen uitzwenkruimte nodig. Bovendien wordt dit type deur elektrisch bediend.
 
Enkele overige voordelen van onze elektrische garagedeur:
  • Moderne krachtige onderhoudsvrije motor
  • Inclusief ledverlichting
  • Gratis 2e afstandsbediening
  • Alle montage benodigdheden worden meegeleverd
  • Incl. Inbraakbeveiliging
  • Afwerking van hoge kwaliteit

Veilig wonen: Inbraakbeveiliging en veiligheid

Garagedeuren zijn populair bij inbrekers. Daarom worden al onze elektrische garagedeuren geleverd met beveiliging en veiligheid die onze producten verdienen. Door middel van de anti-lift functie is het onmogelijk voor inbrekers om de garagedeuren omhoog te liften. Zo kunt u met een goed gevoel veilig wonen.

Garagedeur met loopdeur

Het is een veelgestelde vraag: Verkopen jullie ook een garagedeur met loopdeur? Agara Garagedeuren levert ze! Onze garagedeur met loopdeur heeft een mechanische vergrendeling en is elektrisch bedienbaar. Wanneer u dit type garagedeur wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.  Voor meer technische informatie over deze deuren kunt u ook contact opnemen.

Vraag offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen voor een elektrische garagedeur? Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, volledig op maat gemaakt. U kunt ook langs komen in onze showroom in Woerden (op afspraak). Of u kunt ons telefonisch bereiken op: 0348 795 128

Zij gingen u voor

Geweldig geholpen, goede service en super aardige monteurs.
Garagedeur besteld bij Agara, ik kwam er niet helemaal uit, omdat ik het nog nooit eerder gemonteerd had. Gebeld en duidelijk advies gekregen, daarna was het zo klaar. Top!
Inmiddels al onze 5e deur besteld, top bedrijf!
4 offertes opgevraagd bij verschillende bedrijven, toevallig had mijn buurman 2 huizen verder al een deur besteld. Agara bleek veruit de goedkoopste. Kwaliteit boven verwachting, super tevreden!
Deur laten plaatsen, vakkundig en netjes geïnstalleerd door, TOP!
De deur iets te breed besteld monteur is echte vakman, maakte het netjes op maat, perfect.
Fijn bedrijf, alle afspraken keurig nagekomen. Een aanrader!
Vakmanschap en zeer netjes de deur geplaatst. Zeer tevreden.... Zeker een aanrader
ben echt tevreden over de service en van jullie bedrijf. kwaliteit van de deur is gewoon super en ben absoluut tevreden. volgende keer bel ik jullie zeker weer. Montage ook vaklui! dikke 10!
4 alutech deuren met plaatsing gekocht zeker nette prijs. hele mooie kwaliteit ziet er goed uit