Garagedeur kopen bilthoven2020-02-18T14:32:01+00:00
Garagedeur kopen bilthoven

Garagedeur kopen bilthoven

Is het tijd voor een nieuwe garagedeur of is uw huidige garagedeur aan vervanging toe? Wij helpen u met het kopen van een garagedeur waar u nog jaren zeer tevreden mee kunt zijn. Een Garagedeur kopen bilthoven

Garagedeur kopen bilthoven

kan zonder problemen online. Met onze ervaring ontvangt u altijd een perfect op maat gemaakte deur. Bij ons kunt u een garagedeur kopen die speciaal op maat gemaakt is, zónder meerprijs. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd altijd contact opnemen of stel uw vraag in onze chat!

Garagedeur kopen bilthoven – Hét stappenplan

Soort garagedeur

Al onze deuren zijn elektrische garagedeuren en kunnen daardoor van een afstand elektrisch bediend worden. Een hoge kwaliteit garagedeur heeft verschillende benamingen zoals sectionaaldeursectionale garagedeur of een automatische garagedeur. Dit zijn allen dezelfde type garagedeuren bij Agara. Bij ons zit het verschil in het soort panelen:

1. Alutech S-paneel

De serie ‘S-Paneel’ wordt ook wel het planken- of schrotenmodel genoemd. Elk paneel wordt verdeeld door horizontale lijnen waardoor smalle planken gesimuleerd worden.

2. Alutech M-paneel

De serie ‘M-Paneel’ wordt ook wel het brede plankenmodel genoemd. Elk paneel wordt verdeeld door 1 horizontale lijn waardoor 2 brede planken gesimuleerd worden.

3. Alutech L-paneel

De serie ‘L-Paneel’ met vlakke panelen, zonder lijnen of vakken in de panelen.

Garagedeur Kopen Stappenplan

4. Alutech Cassette

Bij het cassette model zijn de rechthoekige vakken gelijkmatig verdeeld over de panelen. Afhankelijk van de breedte van deur worden er meerdere rechthoekige vakken verdeeld over de panelen van de deur.

De kleur

Een nieuwe garagedeur koop je in een kleur die bij uw woning past. Al onze garagedeuren worden op maat gemaakt, waardoor u de keuze heeft uit alle RAL kleuren. De standaard RAL kleur voor een garagedeur is RAL 9016.

Gewenste structuur

Agara garagedeuren levert garagedeuren in twee hoge kwaliteit structuren:

  1. Panelen met glad oppervlak
  2. Panelen met houtnerf

Meten van garagedeur

Stappenplan Garagedeur

Zoals eerder vermeld wordt uw garagedeur op maat gemaakt. Daarom is het belangrijk om de juiste maten op te geven, zodat wij de juiste garagedeur kunnen leveren. Het volgende moet er gemeten worden:

A. Breedte dagmaat (in cm)
B. Hoogte dagmaat (in cm)
C. Max beschikbaar rechts (in cm)
D. Breedte dagmaat (in cm)
E. Vrije ruimte boven (in cm)
F. Max beschikbare diepte (in cm)

Mochten er vragen zijn omtrent het inmeten van de garagedeur kunt u altijd contact opnemen. Dit kan telefonisch, via het contactformulier of via onze chat.

Opties garagedeuren

Ramen & vensters

U heeft ruime keuze om uw garagedeur naar persoonlijke wensen aan te passen. Zo kunt u enkele hoge kwaliteit ramen en vensters toe laten voegen zoals weergegeven in afbeelding 6. U kunt kiezen tussen een rond raam, vierkant raam, rechthoekig raam, een rechthoekig raam met vensters of een design venster. Ramen in een garagedeur zorgen voor natuurlijke verlichting in de garage en bieden besparing op elektriciteitskosten. Mocht u ondanks deze ruime keuze nog wensen hebben, kan dat altijd in overleg.

Garagedeur met loopdeur

Een garagedeur met loopdeur is een praktische oplossing die het mogelijk maakt om de garage binnen te gaan zonder de garagedeur te openen. Bovendien zorgt dit voor een verhoogd gebruiksgemak en minder slijtage(dus lange levensduur) aan de garagedeur. U kunt uw fiets bijvoorbeeld gemakkelijk binnen en buiten zetten.

Montage

Doe-het-zelf

De garagedeuren van Agara zijn door een gemiddelde klusser goed in elkaar te zetten. Om het gemakkelijker te maken hebben wij een montagehandleiding voor garagedeuren. Met begeleidende filmpjes.

Laten plaatsen door Agara monteur

Het is ook mogelijk om uw elektrische garagedeur door een monteur van Agara te laten plaatsen. De oude garagedeur kunnen wij ook voor u demonteren en afvoeren.

Waarom een garagedeur kopen bij Agara?

  • Uw garagedeur wordt vakkundig geplaatst (indien gewenst)
  • Garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit
  • Uw deur wordt op maat gemaakt
  • Op al onze garagedeuren zit 5 jaar garantie op de deur bij leveren en monteren
  • Garagedeuren op voorraad
  • U ontvangt deskundig advies
  • Veilig wonen: Door de anti-lift functie, kunt u veilig wonen en is alles goed beschermd

Bekijk hieronder onze projecten