Garagedeur met loopdeur

Kunt u wel een garagedeur met loopdeur gebruiken, omdat u veelvuldig uw garage in en uit moet? Het is niet nodig om uw deur in zijn geheel open te maken. Agara Garagedeuren levert garagedeuren met een aparte deur van hoogwaardige kwaliteit en op maat gemaakt wanneer nodig. U kunt tijdens het offerte aanvragen bij 'opmerkingen' aangeven, dat u de gewenste sectionaaldeuren met loopdeur wilt ontvangen. U heeft hier de keuze tussen zijwaartse garagedeuren(/zijwaartse sectionaaldeuren) of openslaande deuren. 

>> Vrijblijvende offerte aanvragen voor een garagedeur met loopdeur <<

Welke garagedeur past bij u?

Gebruikt u uw garagedeur als ingang voor uw woning? Of haalt u regelmatige uw motor, fiets of andere spullen uit uw garage? Dan kunt u bij ons een nieuwe garagedeur met loopdeur ontvangen. U heeft bij ons de mogelijkheid tussen de volgende garagedeuren met loopdeur:
 • Zijwaartse sectionaaldeuren
  Een zijwaartse garagedeur bestaat uit twee losse deuren. Hierdoor gebruikt u één deur als garagedeur en de andere als loopdeur. Dit zijn asymmetrische geïsoleerde garagedeuren. 
 • Openslaande garagedeuren
  Een openslaande deur is een van hoogwaardige kwaliteit garagedeur. Deze deur schuift u in tegenstelling tot een 'normale' elektrische garagedeur naar de zijkant open. Hierdoor hoeft u deze deur niet helemaal open te doen, maar slechts een gedeelte wanneer u er bijvoorbeeld met de fiets uit moet. Deze openslaande garagedeur is dus perfect als loopdeur. Het is ook mogelijk om een garagedeur met geïntegreerde loopdeur te ontvangen. Hier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Garagedeur met aparte loopdeur

Het is mogelijk om een sectionaaldeur en een loopdeur naast elkaar te plaatsen. Agara Garagedeuren levert dit af als extra service. Dan stellen wij graag met u uw garagedeur en loopdeur samen, in dezelfde "look and feel". Soms worden de garagedeur en loopdeur zelfs op twee verschillende gevels van de garage geplaatst. Ook wanneer u graag uw losse loopdeur geheel afstemt op de uitstraling van uw garagedeur, kunnen wij u daarbij helpen. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de deur vakkundig geplaatst wordt.

Garagedeur met geïntegreerde loopdeur

Een loopdeur kan worden geïntegreerd in de van hoogwaardige kwaliteit garagedeur. Dit is een goede optie wanneer de garagedeur automatisch geopend moet kunnen worden. Moet u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten? Dan kunt u hier de geïntegreerde loopdeur voor gebruiken.

Waarom een garagedeur met loopdeur van Agara?

 • Uw garagedeur wordt vakkundig geplaatst
 • Al onze deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit
 • Uw deur wordt op maat gemaakt wanneer nodig
 • U ontvangt op al onze garagedeuren 5 jaar garantie op de deur bij leveren en monteren
 • Altijd garagedeuren op voorraad
 • U ontvangt deskundig advies
 • Veilig wonen: Door de anti-lift functie, kunt u veilig wonen en is alles goed beschermd
 • Particulieren en bedrijven: U kunt áltijd bij ons terecht

Andere deur

Heeft u een nieuwe garagedeur nodig maar ben u niet op zoek naar een geïsoleerde garagedeur, zijwaartse sectionaaldeuren of een sectionaaldeur met loopdeur? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een reguliere elektrische garagedeur of een sectionaaldeur. Wilt u een houten garagedeur dan kunt u hier ook contact voor opnemen.

Vraag offerte aan

U wilt bij ons een offerte aanvragen? Bij ons ontvangt u áltijd een vrijblijvende offerte. Agara Garagedeuren levert altijd hoge kwaliteit, deskundig advies om u te voorzien van de meest geschikte garagedeur met loopdeur. De keuze of u hem wilt laten plaatsen, of dit u hem zelf wilt monteren is volledig aan u. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen voor andere vragen.

Zij gingen u voor

Fijn bedrijf, alle afspraken keurig nagekomen. Een aanrader!
ben echt tevreden over de service en van jullie bedrijf. kwaliteit van de deur is gewoon super en ben absoluut tevreden. volgende keer bel ik jullie zeker weer. Montage ook vaklui! dikke 10!
superblij met mn garagedeur goede kwaliteit en een super monteur en snelle service THNX agara
Inmiddels al onze 5e deur besteld, top bedrijf!
4 alutech deuren met plaatsing gekocht zeker nette prijs. hele mooie kwaliteit ziet er goed uit
De deur zelf gemonteerd en ingesteld. Het was een leuke gezellige dag met onze buurman samen. Bedankt voor de snelle service. Ik ben vanaf nu één grote ambassadeur!
Garagedeur besteld bij Agara, ik kwam er niet helemaal uit, omdat ik het nog nooit eerder gemonteerd had. Gebeld en duidelijk advies gekregen, daarna was het zo klaar. Top!
Deur laten plaatsen, vakkundig en netjes geïnstalleerd door, TOP!
Geweldig geholpen, goede service en super aardige monteurs.
Via een relatie die al een deur besteld had bij Agara terecht gekomen. Netjes en goed.