Garagedeur met loopdeur Groningen2020-02-18T10:11:53+00:00
Garagedeur met loopdeur Groningen

Garagedeur met loopdeur Groningen

Garagedeur met loopdeur Groningen

Kunt u wel een garagedeur met loopdeur gebruiken, omdat u veelvuldig uw garage in en uit moet? Het is niet nodig om uw deur in zijn geheel open te maken. Agara Garagedeuren levert garagedeuren met een aparte deur van hoogwaardige kwaliteit en op maat gemaakt wanneer nodig. U kunt tijdens het offerte aanvragen bij ‘opmerkingen’ aangeven, dat u de gewenste sectionaaldeuren met loopdeur wilt ontvangen. U heeft hier de keuze tussen zijwaartse garagedeuren(/zijwaartse sectionaaldeuren) of openslaande deuren.

Garagedeur met geïntegreerde loopdeur

Een loopdeur kan worden geïntegreerd in de van hoogwaardige kwaliteit garagedeur. Dit is een goede optie wanneer de garagedeur automatisch geopend moet kunnen worden. Moet u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten? Dan kunt u hier de geïntegreerde loopdeur voor gebruiken.

Garagedeur met loopdeur Groningen

Gebruikt u uw garagedeur als ingang voor uw woning? Of haalt u regelmatige uw motor, fiets of andere spullen uit uw garage? Dan kunt u bij ons een nieuwe garagedeur met loopdeur ontvangen. U heeft bij ons de mogelijkheid tussen de volgende garagedeuren met loopdeur:

  • Zijwaartse sectionaaldeuren
    Een zijwaartse garagedeur bestaat uit twee losse deuren. Hierdoor gebruikt u één deur als garagedeur en de andere als loopdeur. Dit zijn asymmetrische geïsoleerde garagedeuren.
  • Openslaande garagedeuren
    Een openslaande deur is een van hoogwaardige kwaliteit garagedeur. Deze deur schuift u in tegenstelling tot een ‘normale’ elektrische garagedeur naar de zijkant open. Hierdoor hoeft u deze deur niet helemaal open te doen, maar slechts een gedeelte wanneer u er bijvoorbeeld met de fiets uit moet. Deze openslaande garagedeur is dus perfect als loopdeur. Het is ook mogelijk om een garagedeur met geïntegreerde loopdeur te ontvangen. Hier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Garagedeur met loopdeur Groningen

Garagedeur met aparte loopdeur

Het is mogelijk om een sectionaaldeur en een loopdeur naast elkaar te plaatsen. Agara Garagedeuren levert dit af als extra service. Dan stellen wij graag met u uw garagedeur en loopdeur samen, in dezelfde “look and feel”. Soms worden de garagedeur en loopdeur zelfs op twee verschillende gevels van de garage geplaatst. Ook wanneer u graag uw losse loopdeur geheel afstemt op de uitstraling van uw garagedeur, kunnen wij u daarbij helpen. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de deur vakkundig geplaatst wordt.

Bekijk hieronder onze projecten