skip to Main Content
Team Agara

Over ons

Agara garagedeuren B.V. is in januari 2011 opgericht door Nathan Bernards. Door zijn technische achtergrond en praktijk ervaring als technisch specialist heeft hij kennis van de huidige markt.

Juist in de crisis jaren heeft Agara garagedeuren zich sterk kunnen ontwikkelen door scherpe en eerlijke prijzen en is Agara garagedeuren flink gegroeid. Inmiddels heeft het bedrijf meerdere malen moeten verhuizen naar een grotere locatie. Agara garagedeuren heeft inmiddels al bijna 7500 deuren verkocht!

De laatste 2,5 jaar wordt er gewerkt met een vast team van installateurs en worden er dagelijks meerdere deuren op verschillende locaties in Nederland opgeleverd. Door het aanbod van meerdere merken deuren, kan Agara garagedeuren een zeer breed assortiment aanbieden voor een aantrekkelijke prijs.

Wij nemen graag de tijd om uw specifieke situatie te beoordelen en een juist advies op maat uit te brengen. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom te Woerden, welke op afspraak geopend is.

Wij leveren elektrische garagedeuren van topkwaliteit. Onze garagedeuren worden als complete sets geleverd en zijn gereed voor installatie. Eenvoudig zelf te installeren. Indien u dit wenst, monteren wij de garagedeur voor u.
U heeft al een volledige deur, met motor en 2 zenders voor slechts € 599,-.!! Met een zeer grote voorraad en verschillende modellen zijn er veel mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij iedere deur voor u bestellen, in elke kleur, afmeting en gewenst model.

Monteren van onze garagedeuren

  • De montage van uw nieuwe garagedeur is door de gemiddeld ervaren klusser, goed te monteren. Mocht u er tijdens de montage niet uitkomen, dan helpen wij u graag telefonisch of ter plaatsen, verder.
  • Agara Garagedeuren levert en monteert elektrische garagedeuren door geheel Nederland.
  • De deuren worden binnen 1 dag professioneel gemonteerd, met de bijbehorende montage garantie.
  • Uiteraard is het tegen een geringe meerprijs mogelijk dat uw ”oude” garagedeur wordt gedemonteerd en afgevoerd.
  • Montage is al mogelijk vanaf € 399,- incl. BTW en max. 1 uur reistijd!

Werken bij ons?

Momenteel hebben wij een vacature voor:

1.Monteur garagedeuren

2.Online marketeer