GARAGEDEURKONING.NL levert elektrische garagedeuren van topkwaliteit aan particulieren en bedrijven. De deuren worden als complete set geleverd, inclusief montagematerialen en een duidelijke handleiding. Onze garagedeuren zijn direct klaar voor installatie. De montage kunt u eenvoudig zelf doen, direct een prijs, afrekenen en laten bezorgen door heel Nederland.

Bij Garagedeurkoning kunt u terecht voor diverse garagedeuren. Op dit moment zijn Openslaande Garagedeur de trend van vandaag de dag. De meeste garages worden niet meer gebruikt waar ze oorspronkelijk voor bedoeld zijn (stallen van de auto). Er staat juist van alles in behalve een auto. Een openslaande garagedeur maakt in en uit lopen gemakkelijk. Indien u veel met de fiets aan de hand of container de garage betreedt is een openslaande garagedeur ideaal. Openslaande garagedeuren zijn vele malen beter geïsoleerd dan uw huidige garagedeur en zijn bovendien bijzonder inbraakveilig dankzij standaard 3-voudige vergrendeling en rvs-beslag.

Garagedeurkoning heeft verschillende type garagedeuren, L-Line met vlakke panelen met of zonder houtnerfstructuur, heeft vlakke panelen, zonder lijnen of vakken in de panelen. M-Line Breed plankenmodel met of zonder houtnerfstructuur wordt ook wel het brede plankenmodel genoemd, elk paneel wordt verdeeld door 1 horizontale lijn waardoor 2 brede planken gestimuleerd worden. S-Line smal plankenmodel met of zonder houtnerfstructuur dit model wordt ook wel schrotenmodel genoemd, elk paneel wordt verdeelt door horizontale lijnen waardoor smalle planken gestimuleerd worden. Ook hebben we type cassette met Rechthoekige vlakken met houtnerfstructuur bij dit model zijn de rechthoekige vakken gelijk over het oppervlakte verdeelt. Alle panelen van deze garagedeuren hebben een dikte van 45 mm.

Het tarief voor onze inmeetservice is € 90,- Incl. BTW.
Verder zullen er compribanden verkocht worden het is een band die rondom de kop van bijv. een kozijn wordt geplakt en uitzet tot 3 á 4 keer de originele dikte hierdoor zullen naden en kieren afgedicht worden en voorkomt tocht. Ook zullen er verschillende afstandsbedieningen verkocht worden voor het bedienen van de garagedeuren.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Direct ONLINE uw garagedeur bestellen, betalen en laten bezorgen. Garagedeurkoning heeft een grote voorraad met verschillende modellen standaarddeuren. Wilt u een deur in een andere kleur of afmeting, door middel van onze op maat gemaakte module kunt u nu direct bestellen.

Wilt u graag dat uw garagedeur wordt ingemeten door een professionele monteur? Geen probleem, bij Garagedeurkoning hebben wij de inmeetservice. Tijdens het inmeten kijkt de monteur meteen of de opening en situatie geschikt zijn om de garagedeur te plaatsen. Is de opening en/of situatie niet geschikt, dan adviseert de monteur u in welke werkzaamheden er nog moeten worden uitgevoerd. Deze extra werkzaamheden kunt u zelf (laten) uitvoeren, maar u kunt dit ook laten doen door onze vakmensen. Indien u graag wilt dat wij de extra werkzaamheden voor u uitvoeren, kan de monteur u hiervoor ter plekke een prijs offreren.

Alutech is een fabrikant van onder andere garagedeuren de voordelen van de garagedeuren van Alutech zijn dat ze bestand zijn tegen alle klimaatomstandigheden, bevat een bescherming tegen delag vorming, sterke en betrouwbare sandwichpanelen en een betrouwbare ondoordringbaarheid. Ook hebben de deuren een weerstand voor corrosie en weerstand voor slijtage en krassen. Ook staat de veiligheid heel hoog en bieden ze geluidsarme weerstand, ook zijn de producten van Alutech duurzaam.

Informatie