Openslaande garagedeuren Bodegraven2020-02-19T14:56:39+00:00

Openslaande garagedeuren Bodegraven

Bij Agara Garagedeuren kunt u terecht voor diverse garagedeuren. Op dit moment zijn Openslaande Garagedeur is de trend van vandaag de dag. De meeste garages worden niet meer gebruikt waar ze oorspronkelijk voor bedoeld zijn (stallen van de auto). Er staat juist van alles in behalve een auto. Een openslaande garagedeur maakt in en uit lopen gemakkelijk. Indien u veel met de fiets aan de hand of container de garage betreedt is een openslaande garagedeur ideaal. Openslaande garagedeuren zijn vele malen beter geïsoleerd dan uw huidige garagedeur en zijn bovendien bijzonder inbraakveilig dankzij standaard 3-voudige vergrendeling en RVS beslag.

Openslaande garagedeuren Bodegraven

Op maat gemaakt

Alle openslaande garagedeuren worden volledig op maat geproduceerd bij Agara Garagedeuren. De afmetingen, uitstraling en kleuren bepaalt u helemaal zelf.

  • Deuren met HR++ beglazing
  • Horizontale of verticale panelen
  • Niet-symmetrisch: de mogelijkheden zijn ongekend
  • Er zijn meerdere uitvoeringen, AW40-2 ZT (zonder geïsoleerd kozijn), AW40-2 en AW30-2

Onderhoudsarme Openslaande garagedeuren Bodegraven

Onderhoudsarme Openslaande Garagedeuren van Agara Garagedeuren zijn gemaakt van aluminium. Deze hoeft u enkel af en toe schoon te maken, geen schilderwerk dus. De garagedeur wordt geleverd in een standaard kleur of RAL kleur naar keuze.

Garagedeuren met Openslaande deuren

Het is een veelgestelde vraag: Verkopen jullie ook een garagedeur met openslaande deuren? Agara Garagedeuren levert ze! Onze garagedeur met openslaande deuren hebben een mechanische vergrendeling en is elektrisch bedienbaar. Wanneer u dit type garagedeur wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.  Voor meer technische informatie over deze deuren kunt u ook contact opnemen.

Vraag offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen voor Openslaande Garagedeuren? Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, volledig op maat gemaakt. U kunt ook langs komen in onze showroom in Woerden (op afspraak). Of u kunt ons telefonisch bereiken op: 0348 795 128

Openslaande garagedeuren Bodegraven

Openslaande garagedeuren Bodegraven

Bekijk onze projecten