Verano VBP Middengroef met houtnerfstructuur
vanaf 899,-

De VBP-serie wordt ook wel het planken-paneel genoemd. De garagedeurpanelen zijn vervaardigd van gegalvaniseerd staal en zijn met hoogwaardig polyurethaanschuim (isolatiewaarde van U= 0,84 W/m2K) gëisoleerd. De panelen hebben een dikte van 40mm.

 

Of het nu regent, stormt, hagelt of sneeuwt, uw garagedeur is altijd dicht. Dit wordt gegarandeerd door afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM, aan de onder-, zij- en bovenkant. Het van verzinkt staal gemaakte deurblad heeft een houtnerfstructuur. Dit geeft de deur een duurzame uitstraling.

 

Omschrijving van de deur

  • bruikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid
  • goede afdichting, ook aan de onderzijde
  • goede thermische isolatie

 

Voor nieuwbouw of renovatie

Het maakt niet uit hoe de opening van uw garage er uit ziet. Rechthoekig, of met ronde boog, de Agara-Verano garagedeur past in elke garage. De deur wordt hoofdzakelijk achter het deurgat gemonteerd.

 

Motoren en besturingen

Wanneer u thuiskomt wilt u door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Deze moet zich daarna uiteraard weer vanzelf sluiten. Feilloos en veilig. Met de Verano garagedeuropener komt dit comfort binnen uw bereik.

 

Maatwerk

Alle Agara-Verano garagedeuren worden naar uw wensen geproduceerd en klantspecifiek op maat gemaakt.

 

Veiligheid

De Agara-Verano garagedeuren worden geleverd volgens de meest recente veiligheidsnormen en zijn standaard voorzien van veerbreuk- en vingerknelbeveiliging. In uw garage staan vaak waardevolle voorwerpen. In geval uw garage een verbindingsdeur met uw woning vormt, loopt u een extra risico. Het inbraakwerend zijn is een belangrijk item bij aanschaf en daarom zijn de Agara-Verano garagedeuren van leverbaar met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

 

De opener

• Snelle en geruisloze opening van uw garagedeur

• De deur openen, sluiten of stoppen met één druk op dezelfde toets van de afstandsbediening.
• Handzender is toepasbaar op meerdere accessoires

 

De motor

U hoeft niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren.

 

Kwaliteit

Verano staat synoniem voor comfort en creativiteit. Bij het Verano garagedeur-aanbod staan veiligheid, kwaliteit en comfort voorop. In samenspraak met klanten, vertegenwoordigers en wetenschappers optimaliseert Verano haar producten continu en stemt deze af op uw wensen.

 

Plaatsing

Voor het inbouwen van een standaard Verano garagedeur heeft u slechts een minimale vrije bovenruimte nodig van 70mm. Aan de zijkanten is slechts een vrije ruimte van 75mm noodzakelijk.

 

Voordelen van de Agara-Verano VBV serie

Zware kwaliteit garagedeuren 1 van de betere merken van Nederland.

  • Bij ons altijd zonder meerpijs perfect op de juiste maat gemaakt.
  • Voorzien van winddichte EPDM rubbers
  • Onderzijde voorzien van 30 mm afdicht EPDM rubber
  • Standaard geleverd in wit (RAL 9016). Alle RAL-kleuren leverbaar
  • Geleverd volgens de meest recente veiligheidsnormen 2013
  • Standaard voorzien van vingerknelbeveiliging en veerbreukbeveiliging

Zij gingen u voor

ben echt tevreden over de service en van jullie bedrijf. kwaliteit van de deur is gewoon super en ben absoluut tevreden. volgende keer bel ik jullie zeker weer. Montage ook vaklui! dikke 10!
Fijn bedrijf, alle afspraken keurig nagekomen. Een aanrader!
Prachtig deur voor weinig geld. Met de tandenriem loopt de deur erg mooi stil en soepel. Ik ben zeer tevreden!
superblij met mn garagedeur goede kwaliteit en een super monteur en snelle service THNX agara
Via internet de deur bij jullie besteld, Nathan heeft veel ervaring en ons juist geadviseerd, wij hebben hem zelf geplaatst, past perfect.
Deur laten plaatsen, vakkundig en netjes geïnstalleerd door, TOP!
Via een relatie die al een deur besteld had bij Agara terecht gekomen. Netjes en goed.
Super vakwerk geleverd! heel blij mee en super service!
Inmiddels al onze 5e deur besteld, top bedrijf!
Complimenten voor de adequate afhandeling en (de)montage van de deur. Hij is nog fraaier dan verwacht! En een prima vakman die de oude heeft gesloopt en de nieuwe heeft geplaatst in één dagdeel. Bovendien nog een aardige vent ook.