skip to Main Content

Warme douche – Televisieprogramma radar

Op maandag 23 April ontvangt krijgt het Woerdense bedrijf Agara Garagedeuren een Warme Douche bij het tv-programma Radar. Die krijgt het bedrijf van een echtpaar uit Nieuwegein, dat enorm blij was met de hulp van Nathan Bernards, de eigenaar van het bedrijf.

Nathan: “Het echtpaar moest de volgende morgen naar een crematie in Maastricht, maar ze hadden een probleem met de garagedeur. Een aantal schroeven van de scharnieren waren afgebroken waardoor de deur was ontwricht helemaal niet meer open ging.

Ze kregen dus de auto niet naar buiten en de man was al gewond geraakt bij het openen van de deur. Ze hadden al gebeld naar naar een ander garagedeurenbedrijf, maar dat kregen ze niet te pakken. En toen kwamen ze via een beetje googelen bij ons uit, want het echtpaar was geen klant van ons.”

Glimlach

“Ik wilde ze graag helpen, maar ik kon pas in de avond komen en nam mijn zoontje van drie mee, omdat ik aan het oppassen was. De deur heb ik gerepareerd en het echtpaar kon gelukkig nog op tijd naar de crematie. Ze wilden mij betalen voor de service, maar dat hoefde van mij niet. ‘Uw glimlach is mij meer waard’,  zei ik.”

En even geleden kreeg Nathan een mailtje van de Tros. “Dat het echtpaar ons een Warme Douche wil geven. Hartstikke leuk natuurlijk. Ze krijgen bij Radar maandelijks zo’n honderd aanmeldingen, dus het is wel heel bijzonder dat we eruit zijn gepikt.”

 

Super vakwerk geleverd! heel blij mee en super service!

Super deur erg tevreden, sinds 2 maanden een top deur en erg geruisloos, echte aanrader.

Via onze buren een offerte opgevraagd en deur besteld bij Agara.  Ook bij ons in de buurt (Veldhoven) diverse offertes opgevraagd. Agara is veruit de voordeligste. Super kwaliteit, aanrader!

Jan

Ik heb dit keer voor het eerst gebruik gemaakt van de service van Agara. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de prachtige garagedeur en onder de indruk van het geweldig op elkaar ingespeelde montage team. In 3 uur tijd zat de deur er keurig in en had ik een duidelijk uitleg gehad. Qua prijs en prestatie een echte aanrader!

Lammert van de Kamp

4 Alutech deuren met plaatsing gekocht zeker nette prijs. hele mooie kwaliteit ziet er goed uit.

Herman van Duinen

Via internet de deur bij jullie besteld, Nathan heeft veel ervaring en ons juist geadviseerd, wij hebben hem zelf geplaatst, past perfect.

Monique Vervoort

Fijn bedrijf, alle afspraken keurig nagekomen. Een aanrader!

Ali Hoeseini

Complimenten voor de adequate afhandeling en (de)montage van de deur. Hij is nog fraaier dan verwacht! En een prima vakman die de oude heeft gesloopt en de nieuwe heeft geplaatst in één dagdeel. Bovendien nog een aardige vent ook.

Jan Commandeur

Inmiddels al onze 5e deur besteld, top bedrijf!

Kees Winters

De deur iets te breed besteld monteur is echte vakman, maakte het netjes op maat, perfect.

Menko Hopma

Geweldig geholpen, goede service en super aardige monteurs.

Thea Sterke

Vakmanschap en zeer netjes de deur geplaatst. Zeer tevreden... Zeker een aanrader

Will de Roode

Garagedeur besteld bij Agara, ik kwam er niet helemaal uit, omdat ik het nog nooit eerder gemonteerd had. Gebeld en duidelijk advies gekregen, daarna was het zo klaar. Top!

Familie van der Vaart

Prachtig deur voor weinig geld. Met de tandenriem loopt de deur erg mooi stil en soepel. Ik ben zeer tevreden!

Cor uit Woerden

Via internet bij Agara garagedeuren gekomen, onze nieuwe deur besteld en later nog 2 laten plaatsen. Eén en al lof.

Roy uit Delft