Garagedeur vervangen2020-11-25T10:03:02+00:00

Garagedeur vervangen

Sinds 2010 leveren wij geĆÆsoleerdeĀ elektrische garagedeurenĀ op maat, garagedeuren van topkwaliteit. Daarnaast monteren wij door geheel Nederland. Wij leveren een aantal verschillende type garagedeuren:

 • Elektrische garagedeuren
 • Sectionale garagedeuren / sectionaaldeuren
 • Automatische garagedeuren
 • Garagepoorten

In de naam zit verschil, maar in praktijk zijn dit allemaal dezelfde soort deuren. Bij ons kunt u een garagedeur bestellen van het merk Alutech.

Wij hebben verschillende productlijnen:

 • Alutech S-Line, M-Line, L-Line, Cassette en Openslaande deuren.
  Top kwaliteit deuren tegen prijzen uit het middensegment
S-Line Garagedeuren
M-Line Garagedeuren
L-Line Garagedeuren
Cassette Garagedeuren
Openslaande garagedeuren
Garagedeur met loopdeur

Complete sets garagedeuren

Onze deuren worden altijd geleverd als complete sets en zijn direct gereed voor installatie. U kunt uw garagedeur eventueel eenvoudig zelf installeren, maar indien gewenst, monteren wij de deur voor u. Een complete garagedeur set bestaat uit:

 • panelen en geleiderails
 • garagedeur-motor met verlichting
 • 2 draadloze bedieningen (zenders)
 • alle benodigde montagematerialen
 • duidelijke Nederlandtalige montage- en gebruikshandleiding

Een garagedeur-motor krijgt u er dus altijd bij.Ā Natuurlijk kunt u bij ons ook een handbediende garagedeur vinden. Alle modellen zijn naar wens uit te breiden met extra accessoires. Bijvoorbeeld met extra bedieningen, een energiezuinige motor, Ā een codeklavier of een draadloze muurbediening. Een veel gekozen accessoire is de geruisloze tandriem-aandrijving.

garagedeuren

Showroom garagedeuren

Is uw huidige garagedeur kapot en heeft u direct een nieuwe nodig, of wilt u simpelweg eerst uw model bekijken. Dan bent u van harte welkom in onze vestiging in Woerden (op afspraak geopend).

Door de zeer grote voorraad in verschillende modellen (altijd minimaal 200 deuren op voorraad), heeft u een ruime keuze en zijn er meerdere mogelijkheden. Eventueel kunt u dus direct met een nieuwe deur afhalen. Mocht uw gewenste model/kleur niet beschikbaar zijn, dan bestellen wij deze deur voor u, in elke gewenste kleur en afmeting.

Agara Garagedeuren garantie

Op al onzeĀ garagedeuren zit garantie. Bij ons ontvangt u tot 10* jaar garantie op de deur, 5 jaar op de aandrijvingen en 6 maanden op de montage (*afhankelijk van het merk garagedeur).

Agara levert en monteertĀ elektrische garagedeuren door geheel Nederland & BelgiĆ«. In bijna elke plaats is wel een garagedeur door Agara gemonteerd. Bent u benieuwd naar wie u voorgingen? Bekijk dan onze referenties. Bent u inmiddels geĆÆnteresseerd geraakt in onze verschillende modellen. Bekijk dan direct onze online showroomĀ of kom langs in onze vestiging in Woerden (op afspraak).