Uitstekende kwaliteit
10 jaar garantie op alle deuren
Wij denken graag met u mee!
Volgende
Vorige

S-line modern smal model

S-Line garagedeur

Garagedeuren van Agara geven uw woning een luxe uitstraling en een mooi aanzicht. De S-line garagedeuren zijn sectionaaldeuren met een smalle horizontale profilering. 

Wilt u ook uw eigen garagedeur met smalle belijning op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. 

U heeft volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur. Bovendien monteren wij door heel Nederland.
De S-line garagedeur van Agara kan in vrijwel iedere passende afmeting gemaakt worden. De garagedeuren van Agara hebben panelen van 45mm. Enkele uitzonderingen worden gemaakt met panelen van 40mm dik. Informeer daarom nu naar de mogelijkheden en krijg een passend advies op maat. Dit S-line model heeft een uitstekende isolatiewaarde en is van gegalvaniseerd staal. Onze garagedeuren worden rondom dubbel afgedicht met EPDM rubber, hebben roestvrijstalen verbindingsstukken en een duurzame deklaag. Scroll verder en laat u inspireren door voorbeelden van de S-line garagedeuren. Ook kunt u eenvoudig een offerte aanvragen of een afspraak maken om de garagedeuren in onze showroom in Woerden te bekijken.

Gespecialiseerd in maatwerk van S-line garagedeuren

Stijlvolle en veilige garagedeuren. Agara garagedeuren regelt het voor u. Omdat smaken kunnen verschillen, bieden wij maatwerk garagedeuren aan. Voor het kopen van garagedeuren zijn er verschillende modellen beschikbaar die u in uw woning kunt laten plaatsen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een handmatige openslaande deur of een elektrische sectionaaldeur. Het moderne S-line model heeft op elk paneel smalle horizontale planken op gelijke afstand (12/13 cm) van elkaar en de panelen gaan bijna onzichtbaar in elkaar over.
Alle garagedeuren zijn in iedere RAL-kleur te krijgen. Zo past uw nieuwe deur altijd bij de rest van het pand. Daarnaast kunt u kiezen voor één of meerdere ramen, een slot en een loopdeur. Wij leveren de garagedeur die past bij de rest van uw pand.

Wij bieden u niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook een snelle klantgerichte service en deskundig advies. Zo weet u zeker dat u kiest voor de garagedeur die past bij uw situatie.

Garagedeuren S-LINE

S-LINE met glas

Offerte aanvragen

S-LINE met loopdeur

Offerte aanvragen

S-LINE deuren

Offerte aanvragen

S-line garagedeur zelf monteren

De Agara garagedeuren worden altijd geleverd als complete set en zijn eenvoudig zelf te monteren. Hiervoor ontvangt u onze duidelijke handleiding. Door middel van illustraties proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen in de installatie. Technische kennis en kunde helpt uiteraard. Daarom staat ons professionele team voor u klaar. 
Mocht u tijdens de montage vragen hebben of onverhoopt tegen problemen aanlopen, dan kunt u ons tijdens werktijden bereiken via telefoonnummer 03048795128.

Zodra u besluit om tot aankoop over te gaan van een S-line garagedeur ontvangt u de volgende onderdelen:
S-line panelen in de door u gewenste kleur, structuur en maat
Geleiderails voor de aandrijving
Garagedeur-aandrijving met verlichting
2 draadloze afstandsbedieningen
Alle benodigde montagematerialen
Nederlandstalige montage- en gebruikshandleiding
U kunt bij Agara garagedeuren niet alleen garagedeuren kopen, maar u kunt de deuren ook professioneel en op maat laten monteren door onze vakkundige monteurs. Hulp nodig bij het inmeten van de garagedeur? Geen probleem. Één van onze monteurs komt bij u langs om de garagedeur op te meten. Zo bent u verzekerd van een maatwerk garagedeur die helemaal goed aansluit.

Standaardkleuren voor het S-Line model

RAL 9016
RAL 9006
RAL 1015
RAL 8014
RAL 8017
RAL 5010
RAL 3004
RAL 6005
RAL 7016
Andere RAL

Extra accessoires

Al onze modellen, zo ook het S-line model, zijn naar wens uit te breiden met extra accessoires. 

Zo hebben wij een energiezuinige aandrijving, een draadloze pincode klavier voor aan de muur of extra afstandsbedieningen. Een veel gekozen en nieuw accessoire is onze Agara 4G opener. 

Met deze optie kunt u de garagedeur (op afstand) openen met een app op uw smartphone (meerdere telefoons mogelijk op 1 module). Wilt u meer weten? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.

Kwaliteit & garantie

Kiezen voor Agara is kiezen voor kwaliteit. Wij leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. De S-line garagedeuren van Agara hebben panelen van 45mm dik met een uitstekende isolatiewaarde en zijn van gegalvaniseerd staal. Onze garagedeuren worden rondom afgedicht met EPDM-rubbers en een duurzame deklaag. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt daarom van ons 10 jaar garantie op uw garagedeur met loopdeur en 5 jaar op de accessoires!
Is de S-line van Agara de toevoeging voor uw garage? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder met de verschillende mogelijkheden en voorzien u van hoogwaardige garagedeuren die passen bij uw situatie. Garagedeur bekijken in onze showroom? U bent op afspraak van harte welkom!
Specificaties
Smalle panelen van 12 à 13 cm breed
10 standaardkleuren zonder meerprijs
Standaardkleur binnenzijde RAL9002
Dikte panelen: 45 mm
Bovenruimte vanaf 13,5 cm
Zijruimte minimaal 9,5 cm
Lineaire deurdranger (kan ook in 90 graden worden vastgezet.)
Gemiddelde levensduur: 25.000x openen en sluiten
Zeer hoge warmte-isolatiewaarde
Zeer hoge geluidsisolatiewaarde
Gegalvaniseerd staal en roestvrijstalen verbindingstukken
Openingstijd: 15 seconden
Bedienbaar op afstand
Duurzame deklaag voor behoudt kleur en kwaliteit
Aanvullende technische specificaties
Deuren voldoen aan Europese normen: EN 12604, EN 12453
5e klasse luchtdichtheid: EN 12425
Sandwichpaneel gevuld met foam polyurethaan met zeer lage thermische geleidbaarheid
Dikte paneel 45 mm: 12% meer dan de meeste in de markt.
De verminderde thermische transmissie weerstand is 1,65m C/W
Geluidsisolatie: 21dB
Panelen zijn bescherm tegen schade en neerslag
CE-label
4e klasse windbestendigheid: EN 12424
De deklaag van de deurdelen doorstaat een zogenaamde ‘zoutsproeiproef’ van 750 uur, dit komt overeen met 15 jaar gebruik in kustgebieden
Alle onderdelen zijn uitgevoerd in anticorrosie: lange levenscyclus van deur en systeem
Levertijd en garantie
Levertijd: 3-5 weken
Leverbaar door heel Nederland
10 jaar garantie op de deur
5 jaar garantie op de accessoires
Is een Agara garagedeur in het S-Line model de toevoeging voor uw garage? Wij helpen u graag verder om de juiste maat, kleur en accessoires te bepalen voor uw situatie.

Zou u de garagedeur graag eens bekijken in onze showroom in Woerden, u bent van harte welkom! Wij zijn op afspraak geopend, dus neem even contact met ons op voor u langs komt.

Direct een offerte aanvragen?

Aanvullende technische specificaties :
Wij voldoen aan de eisen van de Europese veiligheidsnormen EN 12604 en EN12453

De gehele omtrek van de deur heeft een elastische, vorstbestendigeafdichting met EPDM rubber. De boven- en zijafdichting bevatten twee flappen waardoor er door de luchtruimte een betere warmte isolatie ontstaat. Volgens de EN 12425 is er sprake van een 5e klasse luchtdichtheid

Het sandwichpaneel is gevuld met foam polyurethaan met zeer lage thermische geleidbaarheid

De dikte van het paneel is 45 mm dik, dit is 12,5% meer dan de meeste in de markt aangeboden panelen. De verminderde thermische transmissie weerstand is 1,65m C/W

Geluidsisolatie, het geluid wordt gedempt met 21 dB
Het paneel heeft een zinken deklaag met een dikte van 16 micron en tweedaags polyurethaan deklaag van 35-40 micron aan de voorzijde van de panelen. De panelen zijn gemodificeerd met polyamide deeltjes (PUR-PA) en beschermt het oppervlak tegen schade en neerslag

CE-Label

De deur is bestand tegen een windsnelheid tot 120 km per uur, 4de klasse windbestendigheid volgens EN 12424

De deklaag van de deurdelen doorstaat een zogenaamde ‘zoutsproeiproef’ van 750 uur, dit komt overeen met 15 jaar gebruik in kustgebieden

Alle onderdelen zijn uitgevoerd in anticorrosie, dit zorgt voor een lange levenscyclus van de deur en het systeem

Onze producten

Elektrische garagedeuren
M-Line garagedeur
L-Line garagedeur
Cassette garagedeur
Openstaande garagedeur

Adresgegevens

Pompmolenlaan 41 c
3447 GK Woerden
(op afspraak geopend)

Contactgegevens

T: +31 348 795 128
E: info@agara.nl

WIJ LEVEREN DEUREN DOOR HEEL NEDERLAND

MAIL MIJ MET INFORMATIE

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie