Over ons2020-05-19T11:57:27+00:00

Agara Garagedeuren

Bij Agara in Woerden treft u een fris, transparant en vooruitstrevend bedrijf dat garagedeuren levert in vrijwel elke kleur én afmeting. De garagedeuren van Agara zijn van een uitstekende kwaliteit, worden volledig naar de wens van de klant samengesteld én zijn zeer snel leverbaar. Tel daar de zeer aantrekkelijke prijzen en de gebruiksvriendelijkheid van het product bij op, dan ziet u de kracht van dit jonge bedrijf.

Eigenaar Nathan Bernards van Agara : “Als mensen een nieuwe garagedeur nodig hebben vinden ze het prettig om via internet of per telefoon informatie te krijgen, zowel technisch maar vooral gericht op de eigen situatie. Wij vragen daarom altijd om een foto van de bestaande situatie, diverse maten en/of bouwtekeningen. Ook vragen we naar de wensen van de klant, denk hierbij aan modellen, kleuren, afwerkingen, inloopdeuren etc. We vragen klanten tevens ons aanvraagformulier in te vullen op onze website om er zeker van te zijn dat de offerte geheel naar wens wordt uitgebracht. Door deze manier van werken kunnen we een helder beeld schetsen van de situatie zonder ter plaatse op te meten, dit maakt ons bedrijf vooruitstrevend en zorgt ervoor dat de prijzen aantrekkelijk blijven. Ook voor onze klanten is deze aanpak doeltreffend, omdat wij zo makkelijk op afstand kunnen leveren, inmiddels hebben we klanten door heel Nederland (ook de Waddeneilanden) en zelfs over de grens op Curacao, Kaapverdië en Marokko. Als de klant beslist om te garagedeur te bestellen, kunnen wij vaak dezelfde week nog uit voorraad leveren.

Wij hanteren 10 jaar garantie

Garagedeuren van Topkwaliteit

Gaat het om een specifiek bestelde garagedeur, geldt er een levertijd van 2-4 weken. Als de garagedeur gereed is voor de klant kan deze gemonteerd worden door een monteur van Agara, maar ook door de klant zelf. De gemiddelde doe-het-zelfver plaatst onze deuren met behulp van de heldere montagehandleiding met gemak. Alle benodigdheden worden mee geleverd en in de handleiding wordt gebruik gemaakt van heldere tekeningen en foto’s. Dankzij de nauwkeurige afmetingen en het plaatsen achter de opening past de deur ook bij zelf montage perfect en sluit deze mooi af door de afdichtingsrubbers. Uiteraard kunnen klanten ons altijd telefonisch bereiken, leveren we door heel Nederland service indien nodig en je hebt als klant altijd vijf of tien jaar garantie.

Showroom

Soms willen klanten het product even zien of voelen, hiervoor zijn klanten op afspraak altijd welkom in onze showroom in Woerden”.
Als u als klant graag de beste kwaliteit voor de mooiste prijs ontvangt adviseert Nathan Bernards een deur van het Duitse merk Alutec of Nederlands fabrikaat Verano, dit zijn twee van de merken die Agara verkoopt. De hoge isolatiewaarde in combinatie met de inbraakbeveiliging, nette afwerking en optische luxe uitstraling maakt deze garagedeur tot een musthave voor elke garage. Primeur voor in de toekomst, vanaf 2018 is deze garagedeur zelfs te openen vanaf uw mobiele telefoon met een speciale app, waar u zich op dat moment ook bevindt

Contact opnemen

Geïnteresseerd in een garagedeur van Agara, ze zijn dagelijks beschikbaar voor u. Telefonisch of via de website kunt u een passende offerte aanvragen. De meest voorkomende deuren kunnen direct uit voorraad geleverd worden, afwijkende maten tot 7 meter breed of specifieke kleuren hebben een levertijd van 2-4 weken, zonder meerprijs. Bij een garagedeur op maat zijn er diverse afwerkingen mogelijk, houtnerf of vlak, cassette of middengroef, met of zonder ramen en inloopdeur, en elke RAL-kleur is mogelijk naast onze 12 standaardkleuren. In een online offerte-aanvraag , tijdens een telefonisch gesprek of bij een persoonlijk bezoek aan de showroom van Agara kan elke wens van de klant besproken worden.

Bekijk onze projecten

Nieuwsbrief inschrijving