Uitstekende kwaliteit
10 jaar garantie op alle deuren
Wij denken graag met u mee!
Vorige
Volgende

L-line modern large model

Het L-line model

Elegant, veilig en comfortabel. Dát is het L-line model. De L-line garagedeuren zijn sectionaaldeuren met een large horizontale profilering. Door de hoge belijning heeft deze garagedeur een stijlvolle en moderne look. Wilt u ook uw eigen garagedeur met op maat laten realiseren? 

Wacht niet langer en neem gerust contact op. Agara is hét adres waar u moet zijn voor een garagedeur van topkwaliteit. Uw wensen staan centraal. Zo heeft u volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur. Bovendien monteren wij door heel Nederland.
De L-line garagedeur van Agara kan in vrijwel iedere passende afmeting gemaakt worden. De garagedeuren van Agara hebben panelen van 45mm. Enkele uitzonderingen worden gemaakt met panelen van 40mm dik. Informeer daarom nu naar de mogelijkheden en krijg een passend advies op maat. Dit L-line model heeft een uitstekende isolatiewaarde en is van gegalvaniseerd staal. Onze garagedeuren worden rondom dubbel afgedicht met EPDM rubber, hebben roestvrijstalen verbindingsstukken en een duurzame deklaag. Scroll verder en laat u inspireren door voorbeelden van de L-line garagedeuren. Ook kunt u eenvoudig een offerte aanvragen of een afspraak maken om de garagedeuren in onze showroom in Woerden te bekijken. Daar treft u een jong, fris en vooruitstrevend bedrijf dat u graag helpt bij het vinden van de perfecte garagedeur voor uw situatie.

Gespecialiseerd in maatwerk van L-line garagedeuren

Agara maakt garagedeuren volledig op maat. Het L-line model is een combinatie van een elegant ontwerp en een buitengewoon complete functionaliteit. Net als bij de S-line en de M-line modellen heeft u voor het L-line model geen extra ruimte nodig bij het openen. Voor het kopen van garagedeuren zijn er verschillende modellen beschikbaar die u in uw woning kunt laten plaatsen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een handmatige openslaande deur of een elektrische sectionaaldeur. Dit specifieke model heeft vlakke panelen van 45 tot 50 cm hoog (afhankelijk van de deurhoogte) zonder lijnen en vakken.

Net als het M-line model, heeft het L-line model twee tot vijf standaardkleuren. Zo zijn er twee standaardkleuren voor het model met houtnerf structuur en vijf standaardkleuren voor het model zonder houtnerf structuur. Kijk verder op deze pagina en laat u inspireren door de L-line garagedeuren. Staat uw favoriete kleur er niet tussen? Dan is dit model, tegen een kleine meerprijs, toch leverbaar in uw gewenste kleur.

Wij bieden u niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook een snelle klantgerichte service en deskundig advies. Zo weet u zeker dat u kiest voor de garagedeur die past bij uw situatie.

Garagedeuren L-LINE

L-LINE met glas

Offerte aanvragen

L-LINE met zijdeurs

Offerte aanvragen

L-LINE met loopdeur

L- line met houtnerf structuur en loopdeur
Offerte aanvragen

L-line garagedeur zelf monteren

De Agara garagedeuren worden altijd geleverd als complete set en zijn eenvoudig zelf te monteren. Hiervoor ontvangt u onze duidelijke handleiding. Door middel van illustraties proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen in de installatie. Technische kennis en kunde helpt uiteraard. Daarom staat ons professionele team voor u klaar. Mocht u tijdens de montage vragen hebben of onverhoopt tegen problemen aanlopen, dan kunt u ons tijdens werktijden bereiken via telefoonnummer 03048795128.

Zodra u besluit om tot aankoop over te gaan van een L-line garagedeur ontvangt u de volgende onderdelen:

L-line panelen in de door u gewenste kleur, structuur en maat
Geleiderails voor de aandrijving
Garagedeur-aandrijving met verlichting
2 draadloze afstandsbedieningen
Alle benodigde montagematerialen
Nederlandstalige montage- en gebruikshandleiding
U kunt bij Agara garagedeuren niet alleen garagedeuren kopen, maar u kunt de deuren ook professioneel en op maat laten monteren door onze vakkundige monteurs. Hulp nodig bij het inmeten van de garagedeur? Geen probleem. Één van onze monteurs komt bij u langs om de garagedeur op te meten. Zo bent u verzekerd van een maatwerk garagedeur die helemaal goed aansluit.

Informatie aanvragen

Extra accessoires

Al onze modellen, zo ook het L-line model, zijn naar wens uit te breiden met extra accessoires. Denk aan comfort op afstand! Met onze Agara 4G opener-app op uw smartphone kunt u de garagedeur eenvoudig openen. (meerdere telefoons mogelijk op 1 module). Ook hebben wij een energiezuinige aandrijving, een draadloze pincode klavier voor aan de muur of extra afstandsbedieningen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.

Kwaliteit & garantie

Kiezen voor Agara is kiezen voor kwaliteit. Wij leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. De L-line garagedeuren van Agara hebben panelen van 45mm dik met een uitstekende isolatiewaarde en zijn van gegalvaniseerd staal. Onze garagedeuren worden rondom afgedicht met EPDM-rubbers en een duurzame deklaag. Onze garagedeuren voldoen aan de Europese richtlijnen van veiligheid en duurzaamheid. Ook garanderen wij u onze kwaliteit! U krijgt daarom van ons 10 jaar garantie op uw garagedeur met loopdeur en 5 jaar op de accessoires!

Is de L-line van Agara de toevoeging voor uw garage? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder met de verschillende mogelijkheden en voorzien u van hoogwaardige garagedeuren die passen bij uw situatie. Garagedeur bekijken in onze showroom? U bent op afspraak van harte welkom!

Specificaties
Middelgrote panelen van 22 tot 25 cm breed
Één paneel wordt optisch verdeeld in twee gelijke delen
2-5 standaardkleuren zonder meerprijs
Standaardkleur binnenzijde RAL9002
Dikte panelen: 45 mm
Bovenruimte vanaf 13,5 cm
Zijruimte minimaal 9,5 cm
Lineaire deurdranger (kan ook in 90 graden worden vastgezet.)
Gemiddelde levensduur: 25.000x openen en sluiten
Zeer hoge warmte-isolatiewaarde
Zeer hoge geluidsisolatiewaarde
Gegalvaniseerd staal en roestvrijstalen verbindingstukken
Openingstijd: 15 seconden
Bedienbaar op afstand
Duurzame deklaag voor behoudt kleur en kwaliteit
Aanvullende technische specificaties
Deuren voldoen aan Europese normen: EN 12604, EN 12453
5e klasse luchtdichtheid: EN 12425
Sandwichpaneel gevuld met foam polyurethaan met zeer lage thermische geleidbaarheid
Dikte paneel 45 mm: 12% meer dan de meeste in de markt.
De verminderde thermische transmissie weerstand is 1,65m C/W
Geluidsisolatie: 21dB
Panelen zijn bescherm tegen schade en neerslag
CE-label
4e klasse windbestendigheid: EN 12424
De deklaag van de deurdelen doorstaat een zogenaamde ‘zoutsproeiproef’ van 750 uur, dit komt overeen met 15 jaar gebruik in kustgebieden
Alle onderdelen zijn uitgevoerd in anticorrosie: lange levenscyclus van deur en systeem
Levertijd en garantie
Levertijd: 3-5 weken
Leverbaar door heel Nederland
10 jaar garantie op de deur
5 jaar garantie op de accessoires

Onze producten

Elektrische garagedeuren
M-Line garagedeur
L-Line garagedeur
Cassette garagedeur
Openstaande garagedeur

Adresgegevens

Pompmolenlaan 41 c
3447 GK Woerden
(op afspraak geopend)

Contactgegevens

T: +31 348 795 128
E: info@agara.nl

WIJ LEVEREN DEUREN DOOR HEEL NEDERLAND

MAIL MIJ MET INFORMATIE

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie